Een PPC-zwembad is de beste keuze

Wij kunnen voor u een PPC-zwembad plaatsen in het Waasland. Dankzij onze jarenlange ervaring rekent u op een professionele service. Ook helpt ons bedrijf in Moerzeke u bij het kiezen van de plaatsing in uw tuin. Na de aankoop van uw zwembad kunt altijd terecht bij ons voor al uw vragen over uw zwembad. Ontdek hieronder al de voordelen van het plaatsen van PPC-zwembaden in het Waasland!

zwembad plaatsing

Voordelen van ppc op een rijtje:

  • kleurvast en uv-bestendig
  • Osmosebestendig
  • Slijtvast
  • In de massa gekleurd
  • Resistent tegen bacteriĆ«n
  • Maatwerk
  • Duurzaam
  • Milieu neutraal
  • Isolerend: door de zelfisolerende eigenschappen van dit materiaal is extra isolatie niet noodzakelijk
  • Makkelijk in onderhoud: geen aanslag of algen dankzij de zeer gladde wanden

We leven in een tijdperk waarin kwaliteit een levensmotto is en waarin alleen het beste goed genoeg is.

Met een PPC-zwembad geniet u levenslang van kwaliteit

De PPC-zwembaden van STM Zwembaden in Moerzeke zijn vervaardigd uit volle massa PPC-platen. PPC, voluit Polypropyleen Copolymeer, is een vrijwel onbreekbare en veilige kunststof die bovendien milieuneutraal is. Het is een zeer goed isolerend materiaal dat resistent is tegen bacteriën. U geniet dus van een proper en aangenaam PPC-zwembad wanneer u deze door ons laat plaatsen. Ook door te kiezen voor een hydrolyse systeem in uw zwembad kunt u het gemakkelijk proper maken en desinfecteren.

De bijkomende voordelen van onze zwembaden

Het is echt een aanrader om voor een PPC-zwembad te kiezen, omdat er geen twijfel bestaat over de zeer sterke en gunstige eigenschappen van het materiaal. Deze eigenschappen zijn: kleurvastheid, UV-bestendigheid, waterdichtheid, isolatiegraad en duurzaamheid. Hierdoor onderscheiden onze PPC-zwembaden zich uitermate sterk van concurrerende modellen. De uitgebreide mogelijkheden bij het plaatsen van uw PPC-zwembad om dit te personaliseren en maatwerk toe te passen, zijn een bijkomende troef. Zo kunnen wij ook een overloopzwembad uit PPC voor u ontwerpen. Kies daarom voor onze ervaren zwembadinstallateurs die de nodige ervaring met PPC-zwembaden hebben.

Bestel een zwembad

U maakt een goede keuze wanneer u besluit om uw PPC-zwembad door ons te laten plaatsen. We hebben ruime ervaring en hierdoor verloopt de plaatsing steeds vlot. We geven voor en na het installeren van uw zwembad het nodige betrouwbaar advies. We staan voor u klaar voor al uw twijfels en vragen. Bekijk onze realisaties voor inspiratie en laat u overtuigen. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 474 42 42 35 of via het e-mailadres info@stm-zwembaden.be.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen