Een PPC-zwembad is de beste keuze

Wij kunnen voor u een PPC-zwembad plaatsen in het Waasland. Dankzij onze jarenlange ervaring rekent u op een professionele service. Ook helpt ons bedrijf in Moerzeke u bij het kiezen van de plaatsing in uw tuin. Na de aankoop van uw zwembad kunt altijd terecht bij ons voor al uw vragen over uw zwembad. Ontdek hieronder al de voordelen van het plaatsen van PPC-zwembaden in het Waasland!

zwembad plaatsing

Voordelen van ppc op een rijtje:

  • kleurvast en uv-bestendig
  • Osmosebestendig
  • Slijtvast
  • In de massa gekleurd
  • Resistent tegen bacteriĆ«n
  • Maatwerk
  • Duurzaam
  • Milieu neutraal
  • Isolerend: door de zelfisolerende eigenschappen van dit materiaal is extra isolatie niet noodzakelijk
  • Makkelijk in onderhoud: geen aanslag of algen dankzij de zeer gladde wanden

We leven in een tijdperk waarin kwaliteit een levensmotto is en waarin alleen het beste goed genoeg is.

Met een PPC-zwembad geniet u levenslang van kwaliteit

De PPC-zwembaden van STM Zwembaden in Moerzeke in het Waasland zijn vervaardigd uit volle massa PPC-platen. PPC, voluit Polypropyleen Copolymeer, is een vrijwel onbreekbare en veilige kunststof die bovendien milieuneutraal is. Het is een zeer goed isolerend materiaal dat resistent is tegen bacteriƫn. U geniet dus van een proper en aangenaam zwembad.

De bijkomende voordelen van onze zwembaden

Het is echt een aanrader om voor PPC als materiaal van uw zwembad te kiezen, omdat er geen twijfel bestaat over de zeer sterke en gunstige eigenschappen van PPC-zwembaden. Deze eigenschappen zijn: kleurvastheid, UV-bestendigheid, waterdichtheid, isolatiegraad en duurzaamheid. Hierdoor onderscheiden onze PPC-zwembaden zich uitermate sterk van concurrerende modellen. De uitgebreide mogelijkheden om uw zwembad te personaliseren en maatwerk toe te passen, zoals bij een monoblokzwembad, zijn een bijkomende troef.

Bestel een zwembad

U maakt een goede keuze wanneer u besluit om uw PPC-zwembad door ons te laten plaatsen. We hebben ruime ervaring en hierdoor verloopt de plaatsing steeds vlot. We geven voor en na het installeren van uw zwembad betrouwbaar advies. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het onderhoud van uw zwembad? Dan kunt u terecht bij ons. We staan voor u klaar voor al uw twijfels en vragen. Bekijk onze realisaties voor inspiratie. Bent u al overtuigd? Neem dan snel contact met ons op! We zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32 474 42 42 35 en via het e-mailadres info@stm-zwembaden.be.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen