Zwembad op maat in het Waasland

Wilt u een zwembad op maat laten plaatsen in het Waasland? Dan kunt u rekenen op STM Zwembaden in Moerzeke. We leveren een uitstekende dienst voor, tijdens en na het plaatsen van uw zwembad op maat. Wilt u weten waarom u voor ons bedrijf moet kiezen? Daar vertellen we hieronder alles over!

Wij maken uw zwembad op maat

U kunt uw eigen droomzwembad volledig naar eigen wens en voorkeur op maat laten maken door een zwembadinstallateur en dit nadien laten plaatsen. De mogelijkheden van onze PPC-zwembaden zijn namelijk haast eindeloos. Enkele mogelijke maataanpassingen zijn:

  • Naast standaardafmetingen heeft u de keuze in lengte, breedte, diepte of zelfs een L-vorm. Dit kan zelfs tot op de millimeter nauwkeurig.
  • De trap kan zowel links, rechts of langs beide kanten geplaatst worden. Een trap over de volledige lengte van uw zwembad behoort ook tot de mogelijkheden. U heeft keuze uit drie of vier treden. Wij hebben 12 verschillende soorten trappen, waarop we antislip kunnen aanbrengen.
  • Ook op gebied van verlichting en boordstenen heeft u verscheidene opties. Er zijn verschillende mogelijkheden qua afwerken, waaronder een terrasprofiel of een grasrand-profiel.
  • Verder kunt u opteren voor een zonneterras of onderwaterzitbank die ongeveer twintig centimeter onder de waterrand wordt ge├»ntegreerd. Misschien dacht u wel aan een zwembad met tegenstroom of jetstream? Ook dat is mogelijk bij ons.
  • Uiteraard kunt u ook kiezen uit vier prachtige zwembadkleuren.

Wij maken uw zwembad deskundig op maat en plaatsen dit in heel het Waasland. U kunt ook kiezen voor een monoblok bij ons.

Neem contact op met ons en bestel uw ideale zwembad

Contacteer ons gerust om de diverse mogelijkheden en opties samen te bekijken voor het installeren van een zwembad. We helpen u graag een handje om deze opties te verduidelijken. Zo komen we tot een prachtig zwembad op maat, dat we bij u komen plaatsen. Contacteer ons via ons e-mailadres info@stm-zwembaden.be of vul het contactformulier in!

zwembad plaatsing

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen