Zwembad op maat in het Waasland

Wilt u een zwembad op maat laten plaatsen in het Waasland? Dan kunt u rekenen op STM Zwembaden in Moerzeke. We leveren een uitstekende dienst voor, tijdens en na het plaatsen van uw zwembad op maat. Wilt u weten waarom u voor ons bedrijf in Moerzeke moet kiezen? Daar vertellen we hieronder alles over!

Wij maken uw zwembad op maat in heel het Waasland

U kunt uw eigen droomzwembad volledig naar eigen wens en voorkeur op maat laten maken door STM Zwembaden. U kunt de mogelijkheden van onze PPC-zwembaden op maat hier bekijken en we plaatsen die voor u in het Waasland. Enkele mogelijke maataanpassingen zijn:

  • Naast standaardafmetingen heeft u de keuze in lengte, breedte, diepte of zelfs een L-vorm. ┬áDit kan zelfs op de millimeter nauwkeurig.
  • De trap kan zowel links, rechts of langs beide kanten geplaatst worden. Een trap over de volledige lengte van uw zwembad behoort ook tot de mogelijkheden. U heeft keuze uit drie of vier treden.
  • De verlichting of boordstenen.
  • Verder kunt u opteren voor een zonneterras of plage die ongeveer twintig centimeter onder de waterrand wordt ge├»ntegreerd. Misschien dacht u wel aan een zwembad met tegenstroom of jetstream.
  • Uiteraard kunt u ook kiezen uit vier prachtige zwembadkleuren

Wij maken uw zwembad deskundig op maat in geheel het Waasland. U kunt ook kiezen voor een L-vorm kiest of een monoblok bij ons.

Neem contact op met ons en bestel uw aangenaam zwembad

Contacteer ons gerust om de diverse mogelijkheden en opties samen te bekijken. We helpen u graag een handje om deze opties te verduidelijken. Zo komen we tot een prachtig zwembad op maat in Moerzeke en plaatsen we het bij u in het Waasland. Contacteer ons via ons e-mailadres info@stm-zwembaden.be, bel naar+32 474 42 42 35 of vul het contactformulier in!

zwembad plaatsing