Installeren van uw zwembad

Home ┬╗ Installeren zwembad
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Als u op zoek bent naar een expert voor het installeren van een zwembad in het Waasland, helpen wij u graag verder. Wij plaatsen verscheidene modellen van zwembaden van een hoge kwaliteit. Sterker nog, wij maken ook zwembaden op maat, dus u bent zeker dat wij uw ideale zwembad plaatsen. Er zijn dus alleen maar redenen om voor STM Zwembaden in Moerzeke te kiezen.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Wij installeren uw zwembad deskundig in heel het Waasland

Wij plaatsen zwembaden die gemaakt zijn van polypropyleen. Dat is goed nieuws voor u, omdat dat het beste materiaal is voor zwembaden van een hoge kwaliteit. Dit materiaal heeft een hoge resistentie tegen bacteri├źn en is daarnaast kleurvast. U hoeft dus geen schrik te hebben dat na het plaatsen van uw zwembad de zon het zal verbleken. We installeren zwembaden in heel het Waasland. Uw zwembad wordt bij het plaatsen aangepast aan uw noden. We kijken ook naar de ruimte dat het mag innemen. Het maatwerk wordt op millimeters aangepast, want iedere ruimte is anders.

PPC lichtgrijs hoogwaterlijn zwembad

Het plaatsen van zwembaden is voor ons kinderspel

Doordat we jarenlange ervaring hebben in het installeren van zwembaden, weten we perfect hoe we te werk moeten gaan. We bieden verschillende soorten zwembaden aan, waaronder een overloopzwembad. U kunt ook bij uw zwembad bepaalde extra functies laten installeren, zoals tegenstroom. Beide hebben veel voordelen. Als u door ons een zwembad laat plaatsen, verhoogt u de waarde van uw vastgoed. U haalt dus enorm veel voordelen uit het laten plaatsen van een zwembad. We bieden verschillende types zwembaden aan die aan verschillende noden tegemoetkomen. Als u een afspraak maakt, overlopen we alle opties, zodat u het zwembad dat het best bij u past kunt kiezen.

Vraag naar meer informatie

Het installeren van zwembaden doen we in het steeds met veel plezier. Ons doel is dat u voor de rest van uw leven kunt genieten van uw zwembad. We leveren uitstekende kwaliteit en zorgen voor een zo minimaal mogelijk onderhoud na het plaatsen van de zwembaden. We vertellen u graag meer over onze aanpak wanneer u een zwembad laat installeren door ons bedrijf in Moerzeke. Vraag zeker ook naar de soorten zwembaden die we plaatsen. Contacteer ons via het nummer +32 474 42 42 35 of stuur een e-mail naar info@stm-zwembaden.be.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen