Overloop bij uw PPC-zwembad

Wilt u graag een overloop bij uw zwembad? Dat kan wanneer u uw zwembad laat plaatsen door STM Zwembaden in Moerzeke. Naast dat het bijzonder elegant oogt, is het ook nog eens zeer aangenaam om in te zwemmen. Het water klotst namelijk niet over de rand. Het vermindert ook de weerstand die u ervaart tijdens het zwemmen. Daarnaast blijven er na het plaatsen minder vuilresten achter in uw overloopzwembad.

Waarom zou u kiezen voor een overloop bij uw PPC-zwembad?

Een overloopzwembad is een zwembad waarbij we het zwembad zo plaatsen, dat het waterniveau gelijk staat met de rand van het zwembad. Door het prachtige visuele spiegeleffect is het overloopzwembad volledig in harmonie met de omgeving. Het zwembadwater van het overloopzwembad vloeit na het plaatsen voortdurend weg via een discrete overloopgoot aan de randen naar de buffertank toe. Wilt u daarbij ook gebruik maken van een hydrolyse systeem als u een overloopzwembad laat plaatsen? Dat kan bij ons bedrijf in Moerzeke allemaal! Als ervaren zwembadinstallateurs helpen wij u graag met al uw wensen en geven wij u steeds passend advies.

Voordelen van een overloopzwembad

  • In harmonie met tuin en omgeving
  • moderne en schitterende uitstraling
  • Nauwelijks vuil op de bodem of de wanden (water circuleert sneller en beter)
  • Overloop is mogelijk langs 1 tot 4 zijden
  • prachtig spiegeleffect
  • Alle andere voordelen van ppc (kleurvast, uv-bestendig, hygiĆ«nisch, osmosebestendig, isolerend, chloorbestendig…)

Kies voor onze uitstekende diensten

We plaatsen uw overloopzwembad deskundig voor u. Dit type zwembad is prachtig om naar te kijken en daarbij vergt het minder onderhoud. Er zijn dus geen redenen om niet voor een zwembad met overloop te kiezen. Contacteer ons zo snel mogelijk door een e-mail te sturen naar info@stm-zwembaden.be, ons te bellen via +32 474 42 42 35 of gebruik te maken van het contactformulier.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen