Overloop bij uw zwembad uit PPC

Wilt u graag een overloop bij uw zwembad? Dat kan wanneer u uw zwembad laat plaatsen door STM Zwembaden in Moerzeke. Naast dat een dergelijk zwembad met een overloop bijzonder elegant oogt, is het ook nog eens zeer aangenaam om in te zwemmen. Het water klotst namelijk niet over de rand en de weerstand die u ervaart tijdens het zwemmen wordt een pak minder. Daarnaast blijven er na het plaatsen minder vuilresten achter in uw overloopzwembad.

Waarom zou u kiezen voor een overloop bij uw zwembad uit PPC?

Een overloopzwembad is een zwembad dat we plaatsen op een manier dat het waterniveau gelijk staat met de rand van het zwembad. Door het prachtige visuele spiegeleffect is overloopzwembad volledig in harmonie met de omgeving. Het zwembadwater vloeit na het plaatsen van uw overloopzwembad voortdurend weg naar de buffertank, via een discrete overloopgoot aan de randen. Bovendien krijgt u een stijlvol spiegeleffect dankzij de overloop bij uw zwembad. Wilt u daarnaast ook gebruik maken van een hydrolyse systeem als u een overloopzwembad laat plaatsen? Dat kan met de hulp van ons bedrijf allemaal! Als ervaren zwembadinstallateurs helpen wij u graag met al uw wensen en geven wij u steeds passend advies.

Voordelen van een overloopzwembad

  • In harmonie met tuin en omgeving
  • moderne en schitterende uitstraling
  • Nauwelijks vuil op de bodem of de wanden (water circuleert sneller en beter)
  • Overloop is mogelijk langs 1 tot 4 zijden
  • prachtig spiegeleffect
  • Alle andere voordelen van ppc (kleurvast, uv-bestendig, hygiĆ«nisch, osmosebestendig, isolerend, chloorbestendig…)

Kies voor onze uitstekende diensten

Wij plaatsen deskundig uw overloopzwembad in uw tuin, eventueel met een warmtepomp zodat u altijd van uw zwembad kunt genieten. Dit type zwembad is prachtig om naar te kijken en daarbij vergt het minder onderhoud. Er zijn dus geen redenen om niet voor een zwembad met overloop te kiezen. Contacteer ons zo snel mogelijk door ons te bellen via +32 474 42 42 35 of gebruik te maken van het contactformulier.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen