Monoblok zwembad

Home » Monoblok zwembad
PPC lichtgrijs hoogwaterlijnzwembad
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Wilt u graag een monoblok als zwembad laten plaatsen? Daar kunnen wij u bij helpen bij STM Zwembaden uit Moerzeke. We hebben namelijk ruime ervaring in het plaatsen van dit soort zwembaden en zo heeft u de garantie dat uw zwembad er in een hele korte tijd staat. Een monoblok is van uitstekende kwaliteit, dus het is absoluut de moeite waard om dit te overwegen voor uw zwembad.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Met een monoblok staat uw zwembad er snel

Een monoblok als zwembad plaatsen gaat altijd heel snel. Dit zwembad wordt namelijk op voorhand in de fabriek gemaakt in de gewenste vorm en in een geheel. Aangezien een monoblok uit een stuk bestaat, is er volledige waterdichtheid voor uw zwembad. Vertel ons al uw wensen voor de vorm en andere details van het zwembad en wij maken het voor u waar. Wij kunnen voor u een monoblok ontwerpen voor uw zwembad uit eender welk materiaal en het met een vlotte installatie voor u plaatsen. Met een monoblok als zwembad kiest u voor naadloos maatwerk, waar u jaren plezier aan heeft. Aangezien er geen plooien zijn in een monoblok is het schoonmaken van het zwembad ook een stuk eenvoudiger. Als u een snelle en kwalitatieve installatie wilt, kiest u dus voor een monoblok als zwembad. Bovendien kunnen we ook een zwembadoverkapping plaatsen voor dit soort bad. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus waar wacht u nog op?

PPC lichtgrijs hoogwaterlijn zwembad

Kies voor maatwerk

Als ervaren zwembadinstallateurs helpen wij u bij het ontwerpen en het plaatsen van het beste monoblok als zwembad. Door maatwerk te leveren kunnen wij in elke tuin een passend zwembad plaatsen waar u heel lang van kunt genieten. Uiteraard kunnen wij u als zwembadspecialisten nog veel andere soorten zwembaden aanbieden. Neem zeker eens een kijkje tussen onze realisaties en ontdek wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie, via +32 474 42 42 35 of via het e-mailadres info@stm-zwembaden.be.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen