Monoblok zwembad

Home ยป Monoblok zwembad
PPC lichtgrijs hoogwaterlijnzwembad
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Wilt u graag een monoblok als zwembad laten plaatsen? Daar kunnen wij u bij helpen. We hebben namelijk ruime ervaring in het plaatsen van dit soort zwembad. Zo bent u zeker dat in een hele korte tijd uw zwembad er staat. Een monoblokzwembad is van uitstekende kwaliteit, dus het is absoluut de moeite waard om te informeren naar dit soort bad.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Met een monoblok staat uw zwembad er snel

Een monoblok als zwembad plaatsen gaat altijd heel snel. Het zwembad wordt namelijk op voorhand gemaakt in de gewenste vorm. Vertel ons al uw wensen voor de vorm en andere details van het zwembad en wij maken het voor u waar. In de fabriek verwerken we lichten en andere onderdelen mee in uw zwembad, waardoor de installatie heel vlot verloopt. Met een monoblok als zwembad kiest u voor naadloos maatwerk, waar u jaren plezier van heeft. Als u een snelle en kwalitatieve installatie wilt, kiest u dus voor een monoblokzwembad.

PPC lichtgrijs hoogwaterlijn zwembad

Kies voor maatwerk

STM Zwembaden in Moerzeke helpt u bij het ontwerpen en het plaatsen van het beste monoblok als zwembad. Door maatwerk te leveren kunnen wij voor elke tuin een passend zwembad plaatsen waar u heel lang van kunt genieten. Uiteraard kunnen wij u als zwembadspecialisten nog veel andere soorten zwembaden aanbieden. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie. We zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32 474 42 42 35, via het e-mailadres info@stm-zwembaden.be of via het contactformulier!

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen