Zwembadoverkapping plaatsen

Home ยป Zwembadoverkapping plaatsen
cover
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Er zijn heel wat voordelen aan een zwembadoverkapping laten plaatsen. Zeker als u dit door de experten van STM Zwembaden uit Moerzeke laat doen. Wij hebben jarenlange ervaring in de zwembadenwereld en helpen u dan ook graag bij het plaatsen van een geschikte zwembadoverkapping. Ontdek de vele voordelen hieronder.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

De perfecte zwembadoverkapping laat u door ons plaatsen

Dankzij het plaatsen van een zwembadoverkapping kunt u langer zwemmen, ook als het al iets kouder wordt of regent. Daarnaast valt er minder vuil in het water en zal uw filter dus ook minder hard moeten werken, wat een voordeel is voor het onderhoud. Bepaalde overkappingen kunnen uw zwembad ook volledig afsluiten, waardoor kleine kinderen of huisdieren niet per ongeluk in het water terechtkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwembadopbouwrolluiken, die u bovendien kunt motoriseren waardoor u het zwembad met een simpele knop kunt afsluiten. Daarnaast kunt u kiezen voor zwembadlamellen, die u volledig op maat en in de stijl van uw zwembad kunt bestellen. Ook de temperatuur van het water ligt enkele graden hoger wanneer u een zwembadoverkapping laat plaatsen, omdat de wind minder invloed heeft. Daardoor hoeft uw warmtepomp minder te draaien en dat is financieel aantrekkelijk.

pool cover

Vind een overkapping op maat

Laat uw zwembadoverkapping plaatsen door de juiste zwembadinstallateurs met de nodige ervaring. Wij hebben de juiste vakmensen met elk hun eigen specialisatie die zich steeds blijven bijscholen. Zo kunnen wij u de beste service garanderen. Bekijk een deel van onze realisaties en laat u overtuigen van ons vakwerk. Neem contact met ons op via het nummer +32 474 42 42 35 of via het e-mailadres info@stm-zwembaden.be.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen