Zwembad kiezen

PPC wit hoogwaterlijn zwembad

De juiste keuze voor uw zwembad!

Er zijn veel verschillende types zwembaden op de markt. Een juiste keuze hierin maken is niet altijd even eenvoudig voor een leek. Wanneer u  kiest voor een monoblock zwembad van STM zwembaden dan kiest u voor een zwembad waar u de rest van uw leven van zal kunnen genieten. Laat u daarom zeker adviseren door onze experten.

monoblock zwembad

Waarom een monoblock zwembad?

Een monoblock zwembad is een zwembad dat uit één geheel bestaat en daarom veel voordelen biedt t.o.v. andere types. Het zwembad van STM staat voor kwaliteit en is bovendien van Belgische makelij.  Afmetingen en uitvoeringen kunnen volledig naar wens gekozen worden (Maatwerk is onze troef). Het volledig productieproces gebeurt onder geconditioneerde omstandigheden waardoor we een egale en naadloze binnenzijde verzekeren.

Tevens worden ook alle flenzen, verlichting aan-en afvoerleidingen, skimmers en dergelijke vooraf gemonteerd wat de kans op ondergrondse lekkages elimineert. Zo zorgt STM-zwembaden voor een optimale en constante kwaliteit. Na het verlaten van uw monoblock zwembad uit de productie-eenheid wordt deze in zijn geheel met de kraan in uw tuin geplaatst. Hierdoor kan u op zeer korte tijd genieten van uw droomzwembad.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen