Automatisering chloorverdeling zwembad

Home ยป Automatisering chloorverdeling zwembad
PPC zwembad Hamme
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Als u kiest voor de automatisering van de chloorverdeling in uw zwembad, heeft u zelf minder werk. Dit is bovendien een innovatieve en efficiënte manier om veilig chloor aan het zwembadwater toe te voegen. Deze automatisering zorgt voor een geleidelijke chloorverdeling zodat precies de juiste dosis chloor aan uw zwembad wordt toegevoegd. Schakel STM Zwembaden uit Moerzeke in om dit voor u in orde te brengen.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Hoe werkt automatisering van de chloorverdeling in een zwembad?

Als u uw zwembad naar behoren wilt laten functioneren, moet u rekening houden met een aantal zaken. De chloorverdeling in uw zwembad is er daar één van. maar gelukkig bestaat hiervoor een handige automatisering. Het laten plaatsen van Zo een toestel is een betrouwbare oplossing voor de reiniging van uw zwembad en op die manier hebt u zelf ook minder werk met het onderhoud. Zo een toestel dat zorgt voor een automatisering van de chloorverdeling, staat in principe buiten het zwembad tenzij u kiest voor een chloordrijver die in het water dobbert. Bovendien werkt een automatische chloorverdeler ook kostenbesparend, omdat het chloor veel efficiënter wordt verdeeld waardoor u dit minder vaak moet bijvullen.

PPC lichtgrijs hoogwaterlijn zwembad

Kies voor vakmensen

Schakel ons in om de automatisering van de chloorverdeling in uw zwembad te regelen. Als zwembadinstallateurs met een jarenlange ervaring weten wij precies wat we doen. Zoekt u naar een oplossing om uw zwembad te reinigen zonder chloor? Dan kunnen wij voor u een hydrolyse systeem regelen, waarbij het water op een natuurlijke manier wordt schoon gemaakt. Lees alles over onze aanpak en laat u overtuigen over onze kunde. Contacteer ons via het nummer +32 474 42 42 35 of via het e-mailadres info@stm-zwembaden.be.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen