Hydrolyse zwembaden

Home ยป Hydrolyse zwembaden
PPC antracietkleurig hoogwaterlijnzwembad
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Bent u aan het kijken naar hydrolyse zwembaden? Deze natuurlijke en handige zwembaden zijn een echte must-have. Het onderhoud van deze zwembaden is veel eenvoudiger en u hoeft geen gebruik te maken van chloor. Waarom zou u dan kiezen voor iets anders? Ontdek de voordelen van dit systeem bij STM Zwembaden in Moerzeke!

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Maak onderhoud eenvoudiger met onze hydrolyse zwembaden

Met hydrolyse zwembaden vermijdt u chloor en zout voor de ontsmetting van uw zwembadwater. Zo hoeft u minder energie te steken in het onderhoud. U kunt rekenen op ons om uw zwembad te installeren met een hydrolyse systeem. We hebben verschillende types zwembaden, zoals het zwembad met tegenstroom. Dit zwembad is perfect voor het trainen en ontspannen van de spieren. We geven u graag extra uitleg over dit soort zwembaden, maar ook over de zwembaden met een hydrolyse systeem.

hydrolysche

Kies voor de handigheid van dit systeem

We geven u graag meer uitleg over onze hydrolyse zwembaden. Zo heeft u al de informatie en bent u nog meer overtuigd van het nut ervan. We installeren uw zwembad vakkundig, zodat u er lang van geniet. Contacteer ons via het contactformulier, bel naar +32 474 42 42 35 of stuur een e-mail naar info@stm-zwembaden.be!

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen