Hydrolyse zwembaden

Home ยป Hydrolyse zwembaden
PPC antracietkleurig hoogwaterlijnzwembad
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Bent u aan het kijken naar hydrolyse zwembaden? Deze natuurlijke en handige zwembaden zijn een echte must-have. Het onderhoud van deze zwembaden is veel eenvoudiger dan u waarschijnlijk gewend bent en u hoeft geen gebruik te maken van chloor. Waarom zou u dan kiezen voor iets anders? Ontdek de voordelen van dit systeem bij STM Zwembaden in Moerzeke!

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Maak onderhoud eenvoudiger met onze hydrolyse zwembaden

Hydrolyse is een recente en milieuvriendelijkere manier om zwembaden te ontsmetten. Het splitst watermoleculen in H en O atomen waarna vrije radicalen ontstaan die oxidanten vormen. Deze oxidanten zijn krachtiger dan chloor en desinfecteren dus ook veel sneller het water van uw zwembad. Met hydrolyse hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over de chloorverdeling van zwembaden en er worden ook geen schadelijke bijproducten geproduceerd. Zo hoeft u minder energie te steken in het onderhoud en kunt u meer genieten van uw zwembad. Op ons kunt u rekenen om uw zwembad te installeren met een hydrolyse systeem. We hebben verschillende types zwembaden, zoals het zwembad met tegenstroom. Dit zwembad is perfect voor het trainen en ontspannen van de spieren. We geven u graag extra uitleg over dit soort zwembaden, maar ook over onze andere zwembaden met een hydrolyse systeem.

hydrolysche

Kies voor de handigheid van dit systeem

We vertellen u graag meer over onze hydrolyse zwembaden. Zo heeft u al de informatie en bent u nog meer overtuigd van het nut ervan en de vele voordelen. Als vakkundig zwembadinstallateur komen we deze graag voor u plaatsen. Contacteer ons via het contactformulier of bel naar het nummer +32 474 42 42 35.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen