Warmtepomp zwembad vervangen

Home ยป Warmtepomp zwembad vervangen
pool
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Is het tijd om de warmtepomp van uw zwembad te vervangen? Reken dan op de vakmensen van STM Zwembaden uit Moerzeke. Wij hebben een jarenlange ervaring in de zwembadwereld en kunnen u steeds van de beste service voorzien. Kiezen voor een warmtepomp om uw zwembad te verwarmen is een slimme keuze, maar deze op tijd laten vervangen is nog verstandiger.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Waarom zou u de warmtepomp in uw zwembad vervangen?

Dankzij een warmtepomp geniet u steeds van een verwarmd zwembad en de pomp neemt bovendien niet veel ruimte in. Toch moet u deze goed onderhouden en controleren, want anders kan het zijn dat u de warmtepomp van uw zwembad snel moet vervangen. Wanneer u de warmtepomp van het zwembad in de winter niet goed beschermt tegen vorst en andere weerfactoren, kan het nodig zijn om deze te laten vervangen omdat hij niet meer opstart in het voorjaar. Nog een tip die we u als zwembadinstallateurs graag meegeven is om de warmtepomp dicht bij de filterinstallatie te plaatsen. Zo heeft u kortere leidingen nodig en kan er weinig afkoeling gebeuren in de buizen. Zoekt u alternatieve en energiezuinige manieren om uw zwembad te verwarmen? Op ons kunt u rekenen op de warmtepomp van uw zwembad te vervangen door een energiezuinig model.

pool

Kies voor kwaliteit

Maak uw zwembad energiezuinig door een warmtepomp te installeren of te vervangen. Wist u al dat u uw zwembad ook kunt verwarmen met zonnepanelen? Ook dat is goed voor uw energierekening en het milieu. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of om een afspraak te maken. Dat kan telefonisch op het nummer +32 474 42 42 35 of vul ons online contactformulier in.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen