Zwembad energiezuinig maken

Home ยป Zwembad energiezuinig maken
pool
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Wilt u uw zwembad energiezuinig maken? Dat is vandaag de dag een zeer verstandige en financieel interessante keuze. Reken hiervoor op STM Zwembaden uit Moerzeke, dat de klus graag voor u opknapt. Wij hebben een jarenlange ervaring met alles wat met zwembaden te maken heeft. We zijn dan ook de meest geschikte mensen om uw zwembad energiezuinig te maken.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Hoe kunnen we uw zwembad energiezuinig maken?

Een zwembad kan enorm veel energie opslurpen, maar gelukkig hebben wij hier enkele vrij eenvoudige oplossingen voor. Ten eerste kan het helpen om voor een goede afdekking van het zwembad te zorgen. Dat helpt om vuil buiten te houden, maar het houdt ook de warmte in het zwembad. Op die manier moet uw warmtepomp geen overuren draaien om het water warm te houden. Er zijn een aantal verschillende opties om uw zwembad af te dekken en één daarvan is het plaatsen van zwembadinbouwrolluiken. Deze kunnen we mooi integreren in de bouw van uw zwembad. Ook kiezen voor de juiste zwembadpomp kan helpen om uw zwembad energiezuinig te maken. Ga daarom voor een pomp die enkel draait wanneer u hem echt nodig heeft. Tot slot kunnen zonnepanelen ook een goede investering zijn om uw zwembad energiezuinig te maken. Deze kunnen helpen bij het verwarmen van uw water en dat bespaart kosten. Nog een laatste tip is het plaatsen van een milieuneutraal zwembad uit isolerend materiaal. Ook dat is een slimme manier om te besparen op kosten voor het verwarmen van uw zwembadwater.

PPC lichtgrijs hoogwaterlijnzwembad

Vind hier uw experten

Een zwembad energiezuinig maken kan onderdeel zijn van een renovatie, en daar zijn wij toevallig in gespecialiseerd. Reken daarom op onze expertise als ervaren zwembadinstallateurs. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak zodat we onze aanpak kunnen bespreken. Bel ons via +32 474 42 42 35 of stuur een e-mail naar info@stm-zwembaden.be.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen