Zwembad met tegenstroom

Home » Zwembad met tegenstroom
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Wilt u graag een zwembad met tegenstroom? STM Zwembaden in Moerzeke biedt u dit prachtige model aan. Bent u dol op baantjes trekken en wilt u dit vanuit huis doen? Dan is een zwembad met de functie van tegenstroom iets voor u. Dit soort zwembad kan gebruikt worden bij een revalidatie of training van uw conditie.  Ook als u wil genieten van het effect van de stroming is dit zwembad geschikt.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Het multifunctionele van een zwembad met tegenstroom

Het zwembad geeft u uitdaging. Door de stroom kunt u namelijk trainen of kunt u juist gebruik maken van het masserende effect dat het geeft. Het zwembad met tegenstroom is perfect als u weinig plaats voor een ruim zwembad. U blijft namelijk op een plaats zwemmen en kunt zich door de stroom heen zwemmen. Wilt u een zwembad waar u eenvoudig en op een natuurlijke manier onderhoud aan kan houden? Dan raden we onze hydrolyse zwembaden aan.

Kies voor onze zwembaddiensten

Als installateur in Moerzeke helpen wij u graag met de aankoop van de functie tegenstroom voor uw zwembad. Bent u benieuwd waarom we zo goed werk leveren? Dit komt door onze jarenlange ervaring. Neem contact met ons op, zodat we al uw wensen kunnen bespreken. We zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32 474 42 42 35 of stuur een e-mail naar info@stm-zwembaden.be. Maak ook gebruik van ons contactformulier.