Zwembad met tegenstroom

Home » Zwembad met tegenstroom
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Wilt u graag een zwembad met tegenstroom? STM Zwembaden in Moerzeke biedt u dit prachtige model aan. Bent u dol op baantjes trekken en wilt u dit vanuit huis doen? Dan is een zwembad met de functie tegenstroom iets voor u. Dit soort zwembad kan gebruikt worden bij een revalidatie of training van uw conditie. Ook als u simpelweg wil genieten van het effect van de stroming, is dit zwembad geschikt.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

De vele voordelen van een zwembad met tegenstroom

Een zwembad met tegenstroom geeft u uitdaging. Door de stroom kunt u namelijk trainen of kunt u juist gebruik maken van het masserende effect dat het geeft. Een zwembad met tegenstroom is perfect als u weinig plaats voor een ruim zwembad, maar wel echt wil kunnen zwemmen. Door de stroom kunt u al uw zwemslagen oefenen terwijl u op één plaats blijft. Wilt u een zwembad dat u eenvoudig en op een natuurlijke manier kunt onderhouden? Dan raden we onze hydrolyse zwembaden aan.

PPC lichtgrijs hoogwaterlijn zwembad

Kies voor onze zwembaddiensten

Als zwembadinstallateur in Moerzeke helpen wij u graag met de aankoop van uw zwembad met tegenstroom. Neem contact met ons op, zodat we al uw wensen kunnen bespreken. We zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32 474 42 42 35 of via het e-mailadres info@stm-zwembaden.be. Maak ook gebruik van ons contactformulier.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen