Zwembad met tegenstroom

Home ยป Zwembad met tegenstroom
pool cover
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Wilt u graag een zwembad met tegenstroom? STM Zwembaden in Moerzeke biedt u dit prachtige model aan. Bent u er dol op om baantjes te trekken en wilt u dit ook thuis doen? Dan is een zwembad met tegenstroom iets voor u. Dit soort zwembad kan gebruikt worden bij een revalidatie of training van uw conditie. Ook als u simpelweg wil genieten van het effect van de stroming, is dit zwembad geschikt voor u.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

De vele voordelen van een zwembad met tegenstroom

Een zwembad met tegenstroom geeft u uitdaging of ontspanningsmogelijkheden. Door de stroom kunt u namelijk trainen of kunt u juist gebruik maken van het masserende effect dat u voelt in het water. Een zwembad met tegenstroom is perfect als u weinig plaats heeft voor een ruim zwembad, maar wel echt naar hartenlust wil kunnen zwemmen. Door de stroom kunt u al uw zwemslagen oefenen terwijl u op één plaats blijft. Wilt u een zwembad dat u eenvoudig en op een natuurlijke manier kunt onderhouden? Dan raden we onze hydrolyse zwembaden aan, die u gemakkelijk kunt desinfecteren zonder chloor of zout.

PPC lichtgrijs hoogwaterlijn zwembad

Kies voor onze zwembaddiensten

Als zwembadinstallateur helpen wij u graag met de aankoop en installatie van uw zwembad met tegenstroom. Neem contact met ons op, zodat we al uw wensen kunnen bespreken en snel aan de slag kunnen gaan voor u. We zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32 474 42 42 35 of via ons contactformulier.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen