Zwembadinbouwrolluiken

Home ยป Zwembadinbouwrolluiken
pool cover
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Het plaatsen van zwembadinbouwrolluiken is een handige manier om uw zwembad warm en proper te houden. Zo een afdekking houdt de warmte binnen, terwijl vuil geen kans krijgt om in het water of de filter te dringen. Schakel de hulp in van onze vakmensen bij STM Zwembaden uit Moerzeke voor advies en het plaatsen van zwembadinbouwrolluiken.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Waarom kiezen voor zwembadinbouwrolluiken?

Wij kunnen voor u zwembadinbouwrolluiken monteren, volledig op maat en in de stijl van uw zwembad. Dit kunnen we voor elk type zwembad en we zorgen er telkens voor dat uw zwembad volledig afgesloten is met de zwembadinbouwrolluiken. Op die manieren vallen er geen bladeren of dergelijke in uw zwembad en heeft u minder onderhoud. Bovendien is het volledig veilig voor kinderen en huisdieren. De zwembadinbouwrolluiken verwerken we volledig in het zwembad, dus wanneer u deze afdekking niet gebruikt ziet u ook niks van het systeem. Dat is esthetisch natuurlijk een fijne oplossing. Afhankelijk van de aandrijving van het systeem, die voor een makkelijke sluiting en opening zorgt, kan het wel zijn dat er enkele aanpassingen aan uw zwembad moeten worden gedaan . U kunt ook kiezen voor zwembadopbouwrolluiken, waarbij de overkapping buiten het zwembad wordt geplaatst. Hiervoor zijn namelijk geen aanpassingen nodig.

pool

Vertrouw op onze kennis

Vertrouw op onze kennis en kunde als zwembadinstallateurs en schakel ons in voor het plaatsen van uw zwembadinbouwrolluiken. Wij hebben de nodige vakmensen die elk hun eigen specialisatie hebben en zich nog steeds bijscholen. Zo garanderen wij u de beste service. Ontdek het zelf door een kijkje te nemen tussen onze realisaties. Bent u overtuigd? Contacteer ons dan via het nummer +32 474 42 42 35 of via het e-mailadres info@stm-zwembaden.be.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen