Zwembadopbouwrolluiken

Home ยป Zwembadopbouwrolluiken
pool cover
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Zwembadopbouwrolluiken zijn een van de vele manieren waarop u een zwembad kunt afsluiten. Dit is een praktische manier om uw zwembad schoon te houden, maar het kan ook voorkomen dat er kinderen of huisdieren in vallen. Bij STM Zwembaden uit Moerzeke hebben we de nodige ervaring in de zwembadwereld en helpen we u dan ook graag met het plaatsen van zwembadopbouwrolluiken.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Hoe werken zwembadopbouwrolluiken?

Bij zwembadopbouwrolluiken monteren we de rol met kunststof of zwembadlamellen buiten het zwembad. Dit kan zowel met een omkasting als zonder, afhankelijk van wat u wilt en of dit qua stijl in uw tuin past. De zwembadopbouwrolluiken maken we volledig op maat en dit kunnen we voor iedere vorm en elk type zwembad. Dankzij een afdekking van uw zwembad bespaart u op energie, omdat het beter geïsoleerd is. Ook is er minder algengroei wanneer u de zwembadopbouwrolluiken gesloten houdt, en dat betekent dan weer minder onderhoud. Er zijn nog andere types van afdekkingen voor zwembaden. Zo kunt u ook kiezen voor zwembadinbouwrolluiken, esthetisch gezien een heel aantrekkelijke optie.

pool cover

Laat een afdekking installeren

Het plaatsen van zwembadopbouwrolluiken kunnen we regelen als onderdeel van een renovatie van uw zwembad. Wilt u een nieuw zwembad met alles erop en eraan of bent u op zoek naar een manier om uw zwembad eenvoudiger te onderhouden? Wij kunnen het allemaal voor u regelen als ervaren zwembadinstallateurs. Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bel naar het nummer +32 474 42 42 35 of vul ons online contactformulier in.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen