Zwembadlamellen

Home ยป Zwembadlamellen
pool cover
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Zwembadlamellen vragen om een flinke investering, maar ze zijn dit meer dan waard. Dankzij zo een stijlvolle afdekking kiest u voor veiligheid, een proper zwembad en comfort. Bij STM Zwembaden uit Moerzeke hebben we een jarenlange ervaring op vlak van zwembaden en wij helpen u dan ook graag verder. Te beginnen met uitleggen hoe zwembadlamellen werken en wat de vele voordelen zijn.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Waarom zou u moeten kiezen voor zwembadlamellen?

Zwembadlamellen zijn praktisch altijd voorzien van een elektrisch en automatisch oprolsysteem. Op die manier kunt u heel eenvoudig de afdekking openen en sluiten. Dankzij dergelijke zwembadlamellen blijft uw zwembad relatief proper en heeft u minder onderhoud tijdens het poetsen en de filterreiniging. Ook kunnen deze lamellen uw zwembad kosteloos opwarmen en dat is dan weer financieel interessant. Uw warmtepomp moet dankzij zwembadlamellen namelijk minder hard draaien. Ze hebben bovendien een hoge isolatiewaarde en ook dat houdt het water warm. Er bestaan twee materialen voor zwembadlamellen, pvc en polycarbonaat. Bij beide materialen heeft u de optie om solar panelen te installeren, zodat het water via de zon extra verwarmd wordt. Belangrijk om te weten is dat lamellen uit polycarbonaat wel dubbel zo lang meegaan als pvc.

pool cover

Kies voor een stijlvolle afdekking

Zwembadlamellen zijn een handige en stijlvolle oplossing om uw zwembad af te dekken. Reken op onze expertise als zwembadinstallateurs om deze voor u te plaatsen. Dankzij onze vele ervaring en de opleidingen die we nog steeds volgen om de ontwikkelingen in ons vakgebied in de gaten te houden, garanderen wij u de beste service. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek het zelf. Dat kan telefonisch via +32 474 42 42 35 of vul ons online contactformulier in.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen