Renovatie zwembad

Home ยป Renovatie zwembad
PPC zwembad Hamme
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Heeft u nood aan een renovatie van uw zwembad? Dan kunnen wij u bij STM Zwembaden uit Moerzeke verder helpen. We zijn zowel gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van zwembaden, maar daarnaast hebben wij ook een jarenlange ervaring in het onderhouden en renoveren van deze baden. Uw zwembad laten renoveren kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Wat houdt de renovatie van uw zwembad in?

Zowel u als wij willen natuurlijk dat u zo lang mogelijk van uw zwembad kunt genieten en daarom is het verstandig om dit na een tijd te laten renoveren. Uiteraard kunt u de levensduur al verlengen door uw zwembad regelmatig te onderhouden, maar toch kan een renovatie nog meer voordelen bieden. U kan bijvoorbeeld een beroep op ons doen wanneer u een ouder zwembad energiezuinig wilt maken. Dat kunnen we onder andere faciliteren door een warmtepomp te installeren, waarvan het resultaat snel te zien zal zijn op uw energierekening. Het kan ook zijn dat u uw zwembad wilt laten renoveren omdat er een herstelling nodig is. Als ervaren zwembadinstallateurs kunnen we u ook daarbij helpen. Wij hebben de nodige ervaring om deze uitdaging aan te pakken tijdens de renovatie van uw zwembad, en kunnen u bovendien advies geven om bepaalde zaken te vermijden in de toekomst.

PPC zwembad Hamme

Schakel onze expertise in

Nog vorm van renovatie die we bij een zwembad kunnen toepassen, is het plaatsen van een overkapping. Op die manier kunt u bijvoorbeeld heerlijk in de schaduw zwemmen, of heeft u niet langer last van bladeren en dergelijke die in het water vallen. Uw zwembad laten renoveren is een goede keuze om hier nog langer van te kunnen genieten. Contacteer ons en schakel onze vakmensen in voor de renovatie van uw zwembad. Dat kan telefonisch via +32 474 42 42 35 of vul ons online contactformulier.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen