Milieuneutraal zwembad plaatsen

Home ยป Milieuneutraal zwembad plaatsen
pool
Uitstekende na-service
Zwembad op maat
Klimaatneutraal zwembad

Wilt u een milieuneutraal zwembad plaatsen? Vertrouw dan op de vakkennis van STM Zwembaden uit Moerzeke. Wij hebben een jarenlange ervaring in deze wereld en helpen u dan ook graag verder. Bovendien hebben al onze mensen een eigen specialisatie en kunnen wij u steeds de beste service garanderen. Wij zijn dan ook de juiste mensen om voor u een milieuneutraal zwembad te plaatsen.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Hoe kunnen wij een milieuneutraal zwembad plaatsen?

Een manier om een milieuneutraal zwembad te plaatsen, is om te kiezen voor een PPC-zwembad. Dat is een kunststof die duurzaam en vrijwel onbreekbaar is. Bovendien is dit materiaal zeer isolerend en resistent tegen bacteriën, dus u hebt er ook minder onderhoud aan. Ook door een warmtepomp in uw zwembad te plaatsen kunt u dit milieuvriendelijk verwarmen. Deze pomp kunt u bovendien aansluiten op zonnepanelen. Een hydrolyse systeem ontsmet uw zwembad op een natuurlijke manier, zonder gebruik te maken van bijvoorbeeld chloor. Ook dit is een manier om uw zwembad milieuneutraal te maken, en een dergelijk systeem kunt u op eender welk moment laten plaatsen. Door uw zwembad te isoleren, kunt u dit bovendien energiezuinig maken en dat is altijd fijn voor uw portemonnee en ook voor het milieu.

pool

Ontdek ons totaalpakket

Vertrouw op ons als zwembadinstallateurs om voor u een milieuneutraal zwembad te plaatsen. Zo draagt u een steentje bij aan het klimaat, maar kunt u alsnog heerlijk genieten van verfrissing in uw tuin. Op ons kunt u rekenen voor het ontwerpen, plaatsen, onderhouden en renoveren van zwembaden. Contacteer ons vandaag nog via het nummer +32 474 42 42 35 of vul ons online contactformulier in.

Vraag ons gratis e-book aan!

E-book aanvragen